Home Holistische Levensbegeleiding Werkwijze De Coach Therapieën Vergoeding Contact
  


Natuur- en Holistische Energetische therapie


SOUL BODY FUSION® DIER
Net als mensen maken dieren ook van alles mee in hun leven mee, wat er voor kan zorgen dat ze uit balans raken. Denk bijvoorbeeld aan te vroeg uit het nest naar het nieuwe gezin, een verhuizing, veranderen van baasje, angsten, stress, mishandeling, ziekte of sterven van een gezinslid, overgevoeligheid, vuurwerk, reizen met trein, auto of boot (niet geaard zijn) en soortgelijke gebeurtenissen.
Als uw dier niet lekker in zijn/haar vel zit, en/of u het idee heeft dat lichaam, ziel en geest van uw dier niet goed op elkaar afgestemd zijn, kan door het toepassen van Soul Body Fusion® er voor zorgen dat de blokkades los worden gelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam van uw dier wordt versterkt en in gang gebracht. Lichaam en ziel van het dier komen weer in balans. Het dier zal zich beter in zijn/haar vel voelen, alsook veilig én thuis voelen.
Soul Body Fusion® helpt uw dier om hun bewustzijn, hun licht volledig in hun cellen, in het DNA te brengen en zich af te stemmen op de eigen levenskracht: om de frequentie van hun lichaam in balans te brengen met de frequentie van hun ziel.’ (Bron: Flyer soulbodyfusion.nl).
Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley.
Voor meer informatie zie www.soulbodyfusion.nl
Wilt u ook dat uw huisdier weer in verbinding is met zijn/haar ziel én levenskracht, kunt u een afspraak maken voor een online of afstandsbehandeling. We spreken dan 3 tijdstippen af, verdeelt over 3 dagen voor 3 Soul Body Fusion® behandelingen, om het proces diep in de cellen te verankeren. Elke behandeling bestaat uit 2 x 10 minuten met een korte pauze van 5 minuten. Voor deze 3 behandelingen samen betaalt u € 75,-. Te voldoen bij de eerste afspraak.

SOUL BODY FUSION® MENS
Soul Body Fusion® is een eenvoudige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt, waarmee blokkades (angst) op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden. Het helpt om de ziel volledig in de cellen te brengen en af te stemmen op de eigen levenskracht. De ziel weet wat de bedoeling is en wil uw hoogste goed dienen.
Het versnelt het proces van trouw worden aan uzelf. Het zelfhelend vermogen herstelt en versterkt. Men kan meer verbinding, harmonie, energie en levenskracht in het leven ervaren, en geeft letterlijk meer Zelf-vertrouwen. Het spiritueel bewustzijn kan ook in een stroomversnelling komen.

Het ontbrekende stuk voor healing en meer:
Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn?
Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.
Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.
Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…
‘Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’
[Uit: Jonette Crowley, Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk voor healing en meer.]

Voor wie:
Voor iedereen die niet lekker in diens vel zit. Hebt u het idee dat lichaam, ziel en geest niet goed op elkaar afgestemd zijn, of u niet goed geaard bent, dan kan door het toepassen van Soul Body Fusion uw ziele Licht weer compleet verbonden worden met uw lichaam.

Neem contact op met mij, Janine, gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner Teacher.

Bel mij via +31612302543 of stuur een e-mail info@globalgoals.nl.

Een sessie bestaat uit twee delen van 10 minuten, met een korte pauze van 5 minuten ertussen waarbij de intentie wordt gezet om je lichaam met het licht van je ziel te laten versmelten.
Om het proces diep in de cellen te verankeren, adviseer ik 3 Soul Body fusion® sessies.

Kosten voor de SBF sessie in de praktijk zijn € 40,- per keer. Bij het afspreken vaan de drie sessies zijn de kosten € 105,- voor de drie sessies, te voldoen bij de eerste sessie.

Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley.
Voor meer informatie zie www.soulbodyfusion.nlLichaamsgerichte integratieve psychotherapie

Soul Body Fusion


Algemene voorwaarden

29-01-2024
Disclaimer
Privacy
Copyright © Global Goals 2023