Home TherapieŽn Werkwijze De therapeut Zorgverzekering Tarieven Contact"Je houvast zijn niet de woorden die ik spreek maar het inzicht wat voortvloeit uit de woorden, dat inzicht is van jou. Wezenlijk inzicht gaat aan woorden voorbij".

UIT: "Bewustzijn" in contact met Alexander Smit. Hierin beschrijft Alexander Smit "Advaita Vedanta": een Indiaas filosofisch systeem die teruggaat op de oudere Upanishaden (ca. 800-600 voor Christus).

Deze filosofie geeft mijn zoektocht en gewaarwording naar bewustwording en genezing weer, in zowel mijn leven als dat van anderen.

Dit is mijn intentie van het werk als natuurgeneeskundig therapeut. Dat degenen die mij om hulp vragen, ik hen een spiegel mag voorhouden zoals ook zij mij een spiegel voorhouden en dat het inzicht dat voortvloeit uit de behandeling, het inzicht van de cliŽnt, van zijn/haar wezen is, dienend tot genezing van binnenuit.

ABSOLUUT BEWUSTZIJN

Stel je komt een donkere kamer binnen,
"Oh, het is donker",denk je bij jezelf.
Met welk licht zie je dat het donker is?
Met het licht van Bewustzijn.
Hoe weet je dat je iets niet weet?
Dat weet je,
dat is onmiddellijk,
dat is Bewustzijn.
Alles verwijst direct,
on-middel-lijk naar Bewustzijn.
Jij bent Absoluut Bewustzijn.
Dat is het enige dat je hoeft te
onthouden.

Alexander Smit.

Voordat ik met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie, NEI, psychologische kinesiologie en de aqualei-heelwijze begon, was ik 10 jaar werkzaam in een academisch ziekenhuis in Nederland als automatiseringsdeskundige. De hoge werkdruk en stress die ik destijds ondervond, heeft .....Lees hier verder 


Algemene voorwaarden


28-12-2009
Disclaimer
Privacy
Copyright © Global Goals 2009