Home Holistische Levensbegeleiding Werkwijze De Coach Therapieën Vergoeding Contact
  Meldingen        Ik geef ADVIEZEN aan cliënten, begeleid cliënt, leg kennis aan cliënt voor met betrekking tot diens vraagstuk, en de cliënt bepaalt zelf wat hij /zij uit de door mij aangeboden kennis neemt en toepast in het dagelijks leven en hiermee weer een is met de kennis van het zelf genezend vermogen van het lichaam en de veerkracht van de geest.
Als je lichaam voldoende beweging, rust, slaap, vitamines, vetten, eiwitten (bouwstenen) heeft, is het lichaam in staat om tegen elke virus, bacterie of trauma weerstand te bieden. Ziekte kan men doormaken en het eigen immuunsysteem doet zijn werk en ontwikkelt verworven immuniteit vanuit zijn eigen aangeboren intelligentie.

Ik ben opgeleid met zowel Westerse en Oosterse geneeswijze. Vanuit de holistische benadering, van alle geïntegreerde kennis en kunde vanuit mijn opleiding; wil ik mensen met hun levensvragen begeleiden, opdat men weer in contact komt met de mogelijkheden en wijsheid van lichaam en geest en men zelf kiest hoe dit dagelijks toe te passen. Samen preventief voor een gezonde geest en gezond lichaam zonder directe interventies zorgen, dat is mijn intentie.
01-01-2024
Disclaimer
Privacy
Copyright Global Goals 2023