Home Holistische Levensbegeleiding Werkwijze De Coach Therapieën Vergoeding Contact
   

Global Goals
Praktijk voor Holistische Complementaire Levensbegeleiding
Stikkerstraat 65
6164 CR  Geleen
   
KvK 14082996
BTW ID NL001485438B59
   
Openingstijden

Wilt u meer over mij, mijn diensten en/of wat ik voor u kan betekenen weten? Wilt u graag een afspraak maken of heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, neem gerust contact met mij op. Ik werk volgens afspraak op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. U kunt mij bereiken onder het telefoonnummer: +31612302543.

Wanneer ik u niet direct te woord kan staan, kunt u een boodschap inspreken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

   
E-mail Contactformulier
 
Route Vanuit de richting Eindhoven. Volg op het knooppunt Kerensheide de A76 (E314) richting Aken. Neem daarna op de A76 afslag 3 (Spaubeek) en sla aan het einde van de afrit linksaf richting Geleen (Spaubeeklaan). Neem op de rotonde de tweede afslag (Barbarastraat) en op de volgende rotonde de derde afslag (Lienaertsstraat). Deze weg gaat over in de Stikkerstraat. Na 600 m bereikt u uw bestemming.
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Afbeelding route Vanuit de richting Heerlen. Neem op de A76 afslag 3 (Spaubeek) en sla aan het einde van de afrit linksaf richting Geleen (Op 't Veldje).Sla op het kruispunt rechtsaf richting Geleen (Zandstraat). Neem op de rotonde de tweede afslag (Barbarastraat) en op de volgende rotonde de derde afslag (Lienaertsstraat). Deze weg gaat over in de Stikkerstraat. Na 600 m bereikt u uw bestemming.
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Vanuit de richting Maastricht. Volg op het knooppunt Kerensheide de A76 (E314) richting Aken. Neem daarna op de A76 afslag 3 (Spaubeek) en sla aan het einde van de afrit linksaf richting Geleen (Spaubeeklaan). Neem op de rotonde de tweede afslag (Barbarastraat) en op de volgende rotonde de derde afslag (Lienaertsstraat). Deze weg gaat over in de Stikkerstraat. Na 600 m bereikt u uw bestemming.
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Algemene voorwaarden

01-01-2024
Disclaimer
Privacy
Copyright © Global Goals 2023