Home Therapieën Werkwijze De therapeut Zorgverzekering Tarieven Contact
  
Aromatherapie Om stressgerelateerde klachten op zowel fysiek, emotioneel en mentaal niveau te behandelen maak ik gebruik van de psychologische kinesiologie. Deze behandelmethode wordt daarnaast ingezet in coaching en verhelpen van belemmerende levens- en gedragsproblemen.

EDxTM door Fred Gallo.
Het gaat bij deze methode om het opsporen én opheffen van de energieblokkade in de meridianen, zodat het zelfhelend vermogen van de cliënt weer geactiveerd wordt en er meer levenskracht en levensvreugde kan ontstaan.
 
EFT
EFT is een prettige, veilige en zeer krachtige methode/techniek om trauma's, fobieën, lichamelijke klachten en verslavingen te behandelen. Het wegnemen van verstoringen in de energiebalans vindt plaats door het met de vingertoppen te kloppen op bepaalde acupunctuurpunten op hoofd lichaam en handen. Door tijdens het kloppen van de punten bewust te focussen op een bepaald aspect van het probleem, wordt de verstoring in het energiesysteem opgeheven. Het is een prettige, veilige en zeer krachtige methode.
 
EE
Emotioneel Evenwicht, vaak ook EE genoemd, kunt u zien als een EHBS (Eerste Hulp Bij Stress). U leert met behulp van een spiertest en acupressuurpunten de gevoelswaarde van ongewenste emoties (gevoelens) snel omlaag te brengen.
 
NEI
Neuro Emotionele Integratie, de onbewuste programma's die ons belemmeren in ons doen en laten, opsporen via spiertesten en verwerken. Zie het maar als een Bio Energetische Psycho Analyse. De N.E.I.® is een testmethode die het mogelijk maakt het verleden los te laten vanuit respect en harmonie en daarmee het pijnprincipe transformeert in het plezierprincipe waardoor er ruimte gemaakt wordt voor een gelukkig en gezond Heden. Dan kunt u vanuit dat moment van NU uw toekomst creëren zoals u dit wilt en daar 100% de verantwoordelijkheid voor dragen. Dat is wat men bedoelt als er over “In je Kracht staan” gesproken wordt. In de NEI maak ik gebruik van een spiertest om contact te maken met het onderbewustzijn. Het is, zou men kunnen zeggen, een vraag en antwoordspel met het onderbewuste waar men dan contact mee maakt. De zwakke indicatiespiertest (IS-) geeft dan de onbalans aan en de sterke indicatie-spiertest(IS+) geeft de balans aan. Alle ervaringen uit dit leven zijn opgeslagen in het celgeheugen van uw lichaam, maar ook informaties van vorige generaties doorgegeven via uw ouders.

Bachbloesemtherapie
Biofarmacotherapie
Darmsaneringstherapie
Dr. Schüssler Celzout
Energetische heelwijze
Fytotherapie
Gastro-Intestinale therapie
Gesprekstherapie
Kinesiologie
Lichaamstherapie
MIR Methode
Psychologische kinesiologie
Relaxatietherapie
Schröpfkopfmassage
Tachyon
Voedingstherapie

Algemene voorwaarden

01-09-2014
Disclaimer
Privacy
Copyright © Global Goals 2009